Parking kalkulator

Izračunaj
Napomena:
Kod korištenja kalkulatora za izračun cijene parkinga, izračun je isključivo informativan te se kao takav ne može koristiti ni u jednu drugu svrhu. Svaki započeti sat se računa u sistemu kao puni sat. Stvarne cijene parkinga, bez uključenih promotivnih akcija.

Parkiralište, kao cjelina, koristi vlastiti sinkronizirani interni sat. Svi elementi tog sustava koriste isto vrijeme (ulazi/izlazi/blagajne) te je takvo računanje vremena jedino mjerodavno za obračunavanje vremena korištenja parkirališta.


REDOVNI Cjenik parkirališta


Parkiralište P1
Do 10 min BESPLATAN PARKING
do 1 sat  27 HRK
2 sata  47 HRK
3 sata  70 HRK
Od 3 sata do 6 sati   78 HRK
Od 6 sata do 12 sati  110 HRK
Od 12 sati do 24 sata  150 HRK
Do 48 sati  210 HRK
Od 3.dana do 5.dana ostanka - svaki dan  72 HRK
Od 6.dana svaki dodatni dan 68 HRK

Parkiralište P2
Do 10 min BESPLATAN PARKING
do 1 sat  19 HRK
Od 1 sat do 2 sata korištenja  35 HRK
0d 2 sata do 4 sata korištenja  50 HRK
Od 3 sata do 6 sati  58 HRK
Od 6 sata do 12 sati  85 HRK
Od 12 sati do 24 sata  130 HRK
Do 48 sati 189 HRK
Od 3.dana do 5.dana ostanka - svaki dan  66 HRK
Od 6.dana svaki dodatni dan 63HRK 

Parkiralište P3
Do 10 min BESPLATAN PARKING
do 1 sat  27 HRK
2 sata  47 HRK
3 sata  70 HRK
Od 3 sata do 6 sati  78 HRK
Od 6 sata do 12 sati  110 HRK
Od 12 sati do 24 sata  150 HRK
Do 48 sati  210 HRK
Od 3.dana do 5.dana ostanka - svaki dan 72 HRK
Od 6.dana svaki dodatni dan 68 HRK

Kiss & Fly cjenik**

Do 10 minuta besplatno
10 do 29 minuta 27 HRK
30 do 59 minuta 54 HRK
Više od 60 minuta Nije dostupnoU cijene je uključen PDV.
Naplata parkiranja obavljati će se po cijeni važećoj na dan izlaska.

Napomena:
Naknada parkiranja u slučaju gubitka karte o ulasku na parkirališta P1, P2 i P3: 800,00 kn bespovratno . Ne postoji cijena najma po danu već po broju provedenih sati na jednom od parkirališta.

*Korisnik može napustiti parkiralište bez verifikacije parking kartice na automatu unutar vremena korištenja 10 min besplatnog parkinga
*Nakon prekoračenja 10 min besplatnog parkinga, korištenje parkinga biti će obračunato prema cjeniku od točnog vremena ulaza na parkiralište, uključujući 10 min
*Nakon uplate imate 15 minuta za napuštanje parkirališta
*Nakon uplate imate 10 minuta za napuštanje parkirališta (Kiss & Fly zona)

** uvjeti korištenja KISS&FLY parkirališta

ISKRCAJ PUTNIKA I PRTLJAGE PRI ODLASKU NA LET
Kiss & Fly zona putničkog terminala
Koristeći Kiss & Fly zonu na jednostavan način moguće je izbjeći nepotrebne gužve u samom prilazu putničkom terminalu koji tijekom dnevnih vršnih prometnih opterećenja uistinu može biti zagušen prometom. Kiss & Fly iskrcajna zona omogućuje vozilima direktan prilaz putničkom terminalu, odnosno zonama Domaćih i Međunarodnih dolazaka ili odlazaka.
Putnici u odlasku na svoj let mogu se iskrcati u neposrednoj blizini putničkog terminala kao i do sada uz kratkotrajno zadržavanje. Potrebno je samo slijediti znakove koji upućuju na zone Međunarodnog i Domaćeg odlaska. Po ulasku u prostor Zračne luke Franjo Tuđman, prometni znakovi uputit će vas na smjer u kojem se nalazi putnički terminal. Mapa putničkog terminala dostupna je ovdje.
 
 
UKRCAJ PUTNIKA I PRTLJAGE PO DOLASKU
Kiss & Fly zona putničkog terminala
Putnike koji dolaze u zračnu luku moguće je dočekati uz kratkotrajno zaustavljanje ispred putničkog terminala. Po ulasku u prostor Zračnoj luci Franjo Tuđman potrebno je samo slijediti znakove koji upućuju na zone Međunarodnog i Domaćeg dolaska.
 
Putnički terminal je dostupan osobama s posebnim potrebama. Kako bismo Vam bili u mogućnosti pružiti traženu uslugu potrebno je da prilikom rezervacije putničke karte naglasite, odnosno zatražite odgovarajuću pomoć koja Vam je potrebna u Zračnoj luci Franjo Tuđman. Preporučivo je najavu potrebne pomoći izvršiti minimalno 48 sati prije dolaska u zračnu luku.
 
Kiss & Fly zona omogućuje vozačima privremeno zaustavljanje i parkiranje (do 10 minuta besplatno)  kako bi putnici koje dočekuju mogli preuzeti svoju prtljagu i javiti se da su spremni za prihvat kod izlaza iz putničkog terminala. Na taj način, kod kašnjenja ili ranijeg dolaska putnika,  bitno se smanjuje potreba kružne vožnje u prilazu putničkom terminalu zračne luke. Korištenje Kiss & Fly zone dodatno doprinosi smanjenju prometnog opterećenja, smanjenju štetnih emisija, zagađenja, i štedi vaše gorivo.
 
Zaustavljanje i parkiranje vozila na vremensko razdoblje duže od  60 minuta  nije dozvoljeno u ovoj zoni. Cijelo vrijeme boravka u ovoj zoni vozila ne smiju biti ostavljena bez nadzora.  Sva vozila bez nadzora bit će evidentirana, te uz nalog komunalnog redara za premještanje takva vozila bit će uklonjena o trošku vlasnika vozila. U slučaju da je vozilo zaustavljeno duže od 60 min, vozilo će uz nalog komunalnog redara za premještanje takva vozila, biti  uklonjeno o trošku vlasnika vozila. U slučaju prekoračenja dozvoljenog vremena zaustavljanja naplatit će se naknada za prekoračenje u ukupnom iznosu od 150 kuna (u kojoj će biti uključena i cijena dozvoljenog zaustavljanja). Sve troškove vezane uz premještanje, blokiranje, deblokiranje vozila, kao i trošak dnevne ležarine snosi vlasnik vozila. Upravo iz tog razloga, kod čekanja na putnike u dolasku preporučujemo korištenje parkirališta P1, P2 ili P3.


R1
R-1 račun je moguće dobiti odmah, ako plaćate na blagajni za parking u putničkoj zgradi uz predočenje karte s ulaska na parking.
Naknadno izdavanje R1 računa nije moguće.


Dodatne informacije:
Tel. +385 1 456 24 56
Email: commercial@mzlz-zagreb-airport.hr


 

Copyright © 2017 Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb